Under sommaren har vi avvikande öppettider

Klicka här för att se våra sommaröppettider

×

Röd Yaris Röd Yaris

Toyota Bilförsäkring

För att erbjuda ett bättre bilägande har vi på Lindströms Bil tillsammans med Länsförsäkringar utformat en av marknadens mest fördelaktiga märkesförsäkring, Toyota Bilförsäkring.

Toyota försäkring premium inkluderar:

 • Hyrbilsförsäkring upp till 90 dagar för alla minst halvförsäkrade bilar
 • Nyvärdesersättning upp till 2 år och 3 000 mil, gäller även vid skada som ersätts via vagnskadegaranti
 • 0 kr i självrisk på Trafikförsäkringen
 • 3000 kr i självriskreducering vid skada som ersätts via vagnskadegaranti
 • 1000 kr i självrisk vid skadegörelse
 • Maskin- och elektronikskadeförsäkring upp till 10 år / 15.000 mil (20.000 mil på hybridsystemets komponenter)

Unika fördelar med Toyota Bilförsäkring Premium:

 • 0 kr i trafiksjälvrisk
 • Endast 750 kr i självrisk vid glas-, brand-, stöld-, räddning- eller maskinskada
 • Maskin- och elektronikskadeförsäkring ända upp till 10 år/15 000 mil
 • Hyrbilsförsäkring i upp till 90 dagar
 • Nyvärdesersättning upp till 2 år och 3 000 mil, gäller också vid vagnskadegarantiskada.
Två glad tjejer vi en toyota RAV4

15% rabatt på din försäkring

Få ytterligare 15% rabatt på din försäkring när du väljer Toyota Bilförsäkring Premium i samband med ditt bilköp hos Lindströms Bil.

*Rabatt lämnas vid tecknande av försäkring hos återförsäljare som är anknuten försäkringsförmedlare till Länsförsäkringar. Rabatten omfattar inte trafikpremieskatt.

Försäkring och privatleasing

För att erbjuda ett bättre bilägande har vi tillsammans med Länsförsäkringar utformat en av marknadens mest heltäckande försäkringar, Toyota Bilförsäkring. Den går självklart att teckna när du väljer att privatleasar din bil.

Toyota Bilförsäkring – Vår mest innehållsrika bilförsäkring som är utökad med hyrbil, skydd för kupéskador, feltankning, nyckelförlust m.m. Dessutom ingår för privatpersoner reducering av vagnskadegarantisjälvrisken med 3 000 kr.

Två personer sitter på en Toyota Yaris

Vagnskadegaranti

Till alla Toyotas personbilar som säljs i Sverige medföljer en vagnskadegaranti som lämnas av Toyotas generalagent i Sverige, Toyota Sweden AB.

Vagnskadegarantin gäller i tre år från första registreringsdatum hos Transportstyrelsen. Vagnskadegarantin gäller i Sverige och i de länder som är anslutna till Gröna Kortsystemet. I bilens vagnskadegarantibevis finns mer information om giltighetstiden för din bils vagnskadegaranti och garantins villkor.

Toyotas vagnskadegaranti administreras av Länsförsäkringar som också är försäkringsgivare för garantin. Om din bil registrerats i trafik före 2019-01-01 administreras vagnskadegarantin av Folksam, 0771 – 960 960.

0

Vid skada och olycka

Om räddningstjänst, ambulans eller polis behöver tillkallas ringer du 112. Behöver du göra en skadeanmälan kan du göra det direkt via formuläret på Toyotabilforsakring.se.

Kontakt

 • Kundservice tel 0771-54 54 00.
 • Länsförsäkringars skadejour (kvällar/helg), tel 020-59 00 00.
 • Vid behov av hjälp utomlands ska du kontakta Länsförsäkringars Skadejour, tel +46 8 670 40 00.
  Eurocare
 • Kundservice för assistansförsäkring, produkt- och fakturafrågor, 0771-33 00 66.
 • Vid driftsstopp, 0771-235 000.
En glad kille i en Toyota

Läs mer om Toyota Bilförsäkring

Toyota Eurocare Vägassistans

 

Vi på Lindströms Bil vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil.

Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

En orange c-hr som kör i en korsning

Ett svåröverträffat skydd

När du som mest behöver hjälp är hjälpen bara ett samtal bort. Toyota Eurocare gäller i Sverige och i de flesta länderna i Europa (Gröna Kort området) – dygnet runt, året om.

Du får ett svåröverträffat skydd som löser de flesta problem som möjligen kan uppstå, exempelvis motorhaveri, trafikolycka eller strömlöst batteri. Toyota Eurocare hjälper dig till och med om du råkar få punktering, bensinstopp eller har tappat bort din bilnyckel.

Utan självrisk

Tjänsterna från Toyota Eurocare erbjuds helt utan självrisk. Innan din Toyota fyller 3 år kommer du att få ett skriftligt erbjudande om att teckna ett 1-årigt Toyota Eurocare avtal för bara 459 kr.

När din Toyota fyllt 3 år kan du förlänga Toyota Eurocare med ett år i taget för 459 kr fram till dess att bilen är 8 år gammal. Att vi kan erbjuda försäkringen för bara 459 kr per år beror på att den bara kan tecknas för Toyotabilar.

Vill du veta mer eller teckna Toyota Eurocare ringer du kundtjänst Toyota Eurocare/Toyota Bilförsäkring på telefon 07 71-33 00 66

Baksida röd Yaris Hybrid

Toyota Eurocare hjälper dig bland annat med:

 

Hjälp på plats

Nödvändig reparation av bilen på platsen för händelsen om detta är praktiskt möjligt och om kostnaden för reparationen understiger bärgningskostnaden.

 

Hyrbil

Toyota Eurocare bokar en likvärdig bil åt dig under tiden din bil repareras, dock inte längre än tre dygn, under förutsättning att din bil har bärgats till verkstad. Hyrbil är en alternativ ersättning för hem-/vidareresa och kan inte kombineras med hotellkostnader. Kostnader utöver bilhyra ersätts inte.

 

Vidareresa

Toyota Eurocare bokar och betalar tågbiljett för förare och medresenärer, som gör det möjligt att återvända till hemorten eller fortsätta till resmålet om hyrbil inte kan tillhandahållas. I de fall resan tar längre än 6 timmar (utomlands mer än 10 timmar) erbjuds istället flyg. Vidareresa kan inte kombineras med hotellrum.

 

Hotellkostnader

Toyota Eurocare bokar och betalar för hotellrum för dig och dina medresenärer, förutsatt att din bil bärgats till verkstad och hyrbil inte kan tillhandahållas. Kostnad för mat, telefonsamtal och liknande ersätts inte.

 

Hämtning av bilen

När bilen är färdigreparerad betalar Toyota Eurocare transport av dig från bostaden eller hemorten för att hämta bilen. Finns det särskilda skäl kan Toyota Eurocare ordna hämtningen av bilen.

 

Information och rådgivning

Vilka problem du än har – bilstöld, förlorat kreditkort, sjukdom eller behov av allmänna råd – så kan du när som helst under dygnet kontakta Toyota Eurocare för hjälp, rådgivning eller vidarebefordran av meddelanden. Skulle vi inte kunna bidra med ekonomisk hjälp i något problem, så kan vi åtminstone alltid hjälpa dig att finna lösningar.


Vid behov av hjälp

Ring till Toyota Eurocares larmcentral, inom Sverige 0771-23 50 00, från utlandet +46 771 23 50 00. Under bilens 3 första år är Toyota Eurocare utformad som en garanti med Toyota Sweden AB som garantigivare och år 3-8 som en försäkring.

Kontakta oss Lindströms Bil

Toyota Bilförsäkring och bilgaranti
Sök begagnad bil

Hitta din begagnade bil hos oss på Lindströms Bil! Hos oss gör du ett tryggt bilköp tillsammans med vår begagnande bilgaranti – Toyota Kvalitetsgaranti.

Titta på begagnade bilar
Toyota Bilgaranti
Aktuella kampanjer

Hitta din nya bil hos oss på Lindströms Bil! Kolla in våra aktuella kampanjer.

Aktuella kampanjer