Information Covid-19. Läs mer

×
Bild på två stycken Aygo, i olika färger. Bild på två stycken Aygo, i olika färger.

En liten bil som är kompakt, bekväm och tyst.

Aygo är en tyst, liten, smidig stadsbil som känner sig som hemma på trånga citygator. Dessutom överraskar denna småbil med sin djärva, uttrycksfulla design. Välj välutrustade  Aygo som har allt du behöver.

 

Låg fordonsskatt fr.

1.672 kr/år

 

Bränsleförbrukning fr.

0.49-0.52 l/mil

 

CO2-utsläpp

111 CO2 g/km


Privatleasa Aygo

JUST NU – FRÅN 1.845 KR/MÅN*

Privatleasing är ett hyresalternativ där du får köra en helt ny bil utan att betala något i förskott.
Du hyr bilen under 36 månader och då ingår service och vägassistans.
Läs hur enkelt och tryggt det är med leasing av småbil här.

Pris Aygo

Prisexempel:

 

AYGO 1,0 5D Man x-play
Kampanjpris 127.900 kr ***
Ord. pris 142.900 kr
Flex Privatleasing 1.845 kr/mån * 
Flex Billån 1.220 kr/mån **

AYGO 1,0 5D MM/T x-play
Kampanjpris 135.900 kr ***
Ord. pris 150.900 kr
Flex Privatleasing 1.895 kr/mån *
Flex Billån 1.306 kr/mån **

 

AYGO 1,0 5D Man x-play Style Pack
Kampanjpris 132.900 kr ***
Ord. pris 148.900 kr
Flex Privatleasing 1.945 kr/mån *
Flex Billån 1.264 kr/mån **

AYGO 1,0 5D MM/T x-play Style Pack
Kampanjpris 140.900 kr ***
Ord. pris 156.900 kr
Flex Privatleasing 1.995 kr/mån *
Flex Billån 1.350 kr/mån **

en glad kille som jobbar med Lindströms Bil

Boka tid och spara tid!

Att boka en träff med våra säljare är det mest effektiva sättet att köpa din nästa bil. Vi fokuserar på dig och dina önskemål, och har allt förberett när du kliver in i hallen – från kaffet till bilen. Självklart har vi rutiner för hur vi hanterar pandemin så du kan känna dig trygg när du besöker oss. Och kom ihåg att ett möte aldrig binder dig till ett köp.

 

Toyota Aygo – har allt som behövs för hög säkerhet

Tack vare ett aktivt krockskyddssystem (PCS), körfilsvarning LDA (Lane Departure Alert) och antisladdsystem (VSC) är Aygo redo för det oväntade. Storstadsbilen Toyota Aygo har allt som behövs för att vara en säker småbil och för det oväntade runt hörnet.

Toyota Safety Sense – Läs mer

Bild på en grå Toyota Aygo

Aygo – ständigt uppkopplad

Aygos smartphoneintegrering är smart, smidig och säker och förvandlar din telefon till den ultimata kartläsaren och reskamraten i ditt liv. AYGOs multimediasystem med Smartphone Integration låter dig sömlöst använda dina favoritappar via Apple CarPlay™ eller Android Auto™. Spegla dina favoritappar på 7-tumspekskärmen och använd telefonens röststyrning för att få köranvisningar, hålla kontakten och njuta av underhållning under resan.

Bild på fem stycken Aygo, i olika färger. Bild på fem stycken Aygo, i olika färger.

Köp tillbehör till din Toyota Aygo

Vi på Lindströms Bil erbjuder Toyotas originaltillbehör som är speciellt framtagna för din Aygo. Välj bland däck, gummimattor, ljusramp, motorvärmare och mycket mycket mer!

Kan du inte komma till oss?
Lugn, vi kommer till dig!

Vi kör hem den bilen du är intresserad av för en genomgående presentation och provkörning.

 

Villkor & finansiering

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 4,9-5,2 l/100 km och 111-118 g/km.

*Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (8,00 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. tryckfel och prisändringar. Erbjudandet giltigt tom 31 mar 2021.

**Finansiering via Toyota Financial Services: Exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (jan-2021), 30% kontant/inbyte, 38% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 5,2%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. 

***Kampanjpriserna gäller t.o.m. 31 mars 2021 och kan inte kombineras med avtal och övriga rabatter. Erbjudandet gäller Aygo x-play 5-dörrars. Kampanjpris är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Miljöklass Euro 6, Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.