Information Covid-19. Läs mer

×
toyota proace city verso stadsmiljö toyota proace city verso stadsmiljö

Lindströms Bil erbjuder Toyota minibussarna för dig med en aktiv livsstil.

En ljusgrå skåpbil i modellen toyota proace verso

TOYOTA PROACE VERSO

8-9 sitsig

PROACE VERSO är rymlig, bekväm, flexibel och välförsedd med praktiska och säkra lösningar för både jobb och fritid. I PROACE VERSO samverkar smarta funktioner och användarvänlig teknik för att transportera dig och dina passagerare smartare, bekvämare och säkrare.

PROACE Verso Shuttle

Pris från 274.900 kr + moms

Läs om PROACE VERSO

toyota proace city verso i färgen grå

TOYOTA PROACE CITY VERSO

7 sitsig

PROACE CITY VERSO rymmer med lätthet dig och dina passagerare. Ett generöst utrymme för upp till sju personer och en interiör som kan utformas utifrån dina behov. Smarta förvaringslösningar tar hand om livets alla väsentligheter.

PROACE City Verso Active

Pris: 269.900 kr * (ord. pris från 289.900 kr)
Flex privatleasing: 5.225 kr/mån**
Flex Billån: 2.540 kr/mån***

Pris från 289.900 kr
Leasing från 2.565 kr/mån.*
Buisiness lease fr. 4.429 kr/mån.**

Läs om PROACE CITY VERSO

en glad kille som jobbar med Lindströms Bil

Boka tid och spara tid!

Att boka en träff med våra säljare är det mest effektiva sättet att köpa din nästa bil.

 

Ta kontakt med Lindströms Bil

 

PROACE VERSO

–Bussen som är laddad med flexibla lösningar.

PROACE VERSO är rymlig, bekväm, flexibel och välförsedd med praktiska och säkra lösningar för både jobb och fritid. I PROACE VERSO samverkar smarta funktioner och användarvänlig teknik för att transportera dig och dina passagerare smartare, bekvämare och säkrare.

Transportbilen med genomtänkta funktioner och användarvänlig teknik

Proace Verso går att anpassa så att den passar dig perfekt. Xenon-strålkastare, Head Up Display, backkamera och en rad säkerhetssystem är saker som gör din resa både bekvämare och tryggare.

 

Bildgalleri Proace Verso

en mamma med sitt barn vid en toyota proace verso

PROACE VERSO

Minibussen som kan köras på HVO

PROACE VERSO kan köras på den syntetiska dieseln HVO som är helt förnyelsebar. HVO tillverkas av restprodukter av vegetabiliska och animaliska fetter och oljor (ej palmolja) och sänker därmed koldioxidutsläppen avsevärt.

PROACE VERSO

–Familjebilen för stor familj, med plats upp till 9 personer

PROACE VERSO är den perfekta familjebussen som rymmer upp till 9 personer utan problem. För en stor familj är det lösningen på alla problem. Vardagen blir bra mycket enklare när du sekundsnabbt kan anpassa interiören i bilen till dina behov för dagen med fällbara och skjutbara stolar. Uppfällbara bord, öppningsbar fönsterruta i bakluckan och automatiska sidodörrar — efter ett tag kommer du inte vilja vara utan dessa funktioner.

Med stort fokus på säkerhet och komfort kommer PROACE VERSO uppfylla alla krav för att vara en bra familjebil, även för den större familjen.

 

Fler toyota proace verso står uppradade

Kan du inte komma till oss? Lugn, vi kommer till dig!

Vi kör hem den bilen du är intresserad av för en genomgående presentation och provkörning.

 

PROACE CITY VERSO

–Minibussen med flexibiliteten du behöver.

PROACE CITY VERSO är flexibel och har gott om plats för passagerare med möjlighet till tre personer på andra sätesraden. Vart och ett är utrustat med ISOFIX eller ett 60:40 delat säte. Med plats för upp till sju personer erbjuder bilen två individuella säten på tredje sätesraden, flexibla så du kan justera balansen mellan benutrymmet och bagagerummet.

Motor

PROACE CITY VERSO finns med en toppmodern turbomatad bensinmotor som utvecklar mellan 110 och 130 hk samt valet mellan sex-växlad manuell, eller åtta-växlad automatisk växellåda. Med klassens bästa värde för CO₂-utsläpp, enastående bränsleekonomi och gott om kraft, har PROACE CITY VERSO drivlinan för dig och din familj.

 

 

 

Bildgalleri Proace City Verso

toyota proace verso interiör baklucka

PROACE CITY VERSO

–Transportbil med intelligent design och smart bekvämlighet

Fällbara säten maximerar bagageutrymmet medan sätena på andra raden, samtliga med ISOFIX, gör det bekvämt och säkert för passagerarna. Avancerad teknik som inkluderar Head Up Display, Intelligent Parking Assist (IPA) och Pro-Touch med 3D-navigering underlättar körningen under resan.

PROACE CITY VERSO

–Stor familjebil med 7 säten

PROACE CITY VERSO är en flexibel familjebil som rymmer upp till 7 säten, men som även kan göras om till 5 säten. Med 5 säten blir bagaget stort och du får lätt in packning för hela familjen. För en stor familj är det lösningen på alla problem. Med stort fokus på säkerhet och komfort kommer PROACE VERSO uppfylla alla krav för att vara en bra familjebil, även för den större familjen.

En grå Toyota Proace City Verso i färgen grå

Finansiera ditt bilköp

Varmt välkommen att kontakta oss på Lindströms Bil

Skicka in din förfrågan så svarar vi så snabbt vi kan.

Förnamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt förnamn
Efternamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt Efternamn
Telefon(Valfritt) validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt telefonnummer
E-post validation-icon validation-icon Var god ange en giltigt e-postadress
Välj en anläggning
Meddelande Var god ange ett meddelande
Godkänn integritetspolicyn
success-icon
Ditt meddelande har skickats

*Finansiering via Toyota Financial Services: exempel baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 45% restvärde, ord. rörlig ränta 3,99% jan-2020). Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Finansieringserbjudanden gäller t.o.m 31 december 2020.

**Finansering via Toyota Financial Services: exempel baserat på 36 mån, 4500 mil, 0% särskild leasingavgift, garanterat restvärde, ord. rörlig ränta jan-2020. Övermil debiteras med 10.00 kr ex moms per mil. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Service och Toyota Bilförsäkring ingår. Drivmedel och vinterdäcl ingår ek. Uppläggnings-och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Finansieringserbjudanden gäller t.o.m 31 december.

* Kampanjpriset gäller endast privatkunder och är giltigt t.o.m 31 december 2020. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing, andra avtal eller rabatter.

** Exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (12,50 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Flex Privatleasing-erbjudandet gäller t.o.m 31 december 2020.

*** Exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (juli-2020), 30% kontant/inbyte ,40% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,61%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer.

Miljöklass Euro 6, Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige. Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 7,1 l/100 km och 158 g/km.