Upptäck nya Toyota Corolla

I en helt ny design, utrustad med teknik i världsklass och med en stilfull interiör så är nya Corolla en ny ikon för den moderna tiden.

 

Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig.

Sportig och dynamisk design

Nya Corolla ser fantastisk ut ur varje vinkel. Den låga, eleganta fronten skapar en sportig profil, samtidigt som den breda formen ger en kraftfull attityd. En imponerande framtoning, LED-strålkastare och möjligheten att välja tvåtonsfärgade karossalternativ gör den än mer oemotståndlig. Och nya Toyota Corolla Touring Sports har en lika mångsidig interiör som exteriör. Inget är lämnat åt slumpen.

Mer körglädje från grunden

TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) har en naturligt låg tyngdpunkt och ett perfekt balanserat chassi för enastående stabilitet, optimala köregenskaper och en oslagbar känsla bakom ratten. Plattformen har resulterat i det mest revolutionerande sättet för Toyota att designa och bygga bättre bilar sedan introduktionen av vår elhybrid. En viktig del i Toyotas mission att ständigt bli bättre.

Europa väljer Toyota elhybrid

Två miljoner förare i Europa och 12 miljoner över hela världen har redan valt en elhybrid från Toyota, som har världens största hybridsortiment. Nu kan du köra var du vill utan att behöva tänka på skärpta utsläppskrav i Europa. Det har aldrig varit enklare att välja elhybrid. Njut av en underbart tyst körupplevelse när du använder elmotorn och upptäck hur smidigt det är med en självladdande bil. Vår väl beprövade 1,8 l elhybrid och den nya 2,0 l elhybrid ger dig precis den kraft du behöver. Båda med lika stor del körglädje.

Avancerad säkerhetsteknik

Det innovativa säkerhetspaketet Toyota Safety Sense ger dig förarassistans på en helt ny nivå. Nya Corolla nöjer sig inte med att varna för potentiella faror, utan ger dig hjälp och stöd under hela resan. Resultatet är en högre säkerhet och en mer avkopplande körupplevelse än någonsin tidigare.

VILL DU VETA MER OM ELLER BOKA EN PROVKÖRNING AV TOYOTA COROLLA?

 

Nya Corolla sätter en ny standard

Nya Corolla är generöst utrustad redan som standard för de fyra olika utrustningsnivåerna. Till exempel kommer de nya Corolla-modellena med Toyota Safety Sense med Pre-Collision System med fotgängardetektion även i mörker och cyklistdetektion (dagtid), Automatiskt helljus, Vägskylts-igenkänning, Full range Adaptive Cruise Control (ACC), Intelligent Adaptive Cruise Control (iACC) och Lane Trace Assist (LTA) – Intelligent körfilsassistans. Lägg där till att E-call, LED-lampor och elektrisk parkeringsbroms samt elfönsterhissar fram och bak också är standard när du köper din nya Corolla.

Här följer några fler exempel på standardutrustning för de olika utrustningsnivåerna.

Life

– Toyota Safety Sense.
– Vägskyltsigenkänning.
– Sätesvärmare.
– Auto AC, dual mode.
– Eljusterbara sidospeglar.

Pris från: 219 900 kr (gäller 5-dörrar, 1,8 elhybrid)

Active

– 16″ 205/55R aluminiumfälgar.
– Rattvärme, läder.
– Toyota Touch (8″) 6 högtalare.
– Backkamera.
– Avfrostare för vindrutetorkare.

Pris från: 199 900 kr (gäller 5-dörrar, 1,2T bensin)
Pris från: 230 900 kr (gäller 5-dörrar, 1,8 elhybrid)

Style

– 17″ 225/45R R aluminiumsfälgar.
– Tonade rutor bak.
– Automatiskt infällbara sidobackspeglar, eluppvärmda.
– Regnsensor.
– 7 tums informationsdisplay (TFT).

Pris från: 208 900 kr
(gäller 5-dörrar, 1,2T bensin)
Pris från: 239 900 kr (gäller 5-dörrar, 1,8 elhybrid)
Pris från: 277 900 kr (gäller 5-dörrar, 2,0 elhybrid)

Executive

– Strålkastare: automatisk nivåjustering.
– Parkeringssensorer, fram och bak.
– Trådlös mobilladdare fram.
– 10 tums Head Up Display.
– Smart Entry.

Pris från: 271 900 kr (gäller 5-dörrar, 1,8 elhybrid)
Pris från: 322 500 kr (gäller 5-dörrar, 2,0 elhybrid)