Information Covid-19. Läs mer

×
Toyota RAV4 med tillbehör Toyota RAV4 med tillbehör

Toyota Tillbehör

Vi på Lindströms Bil erbjuder Toyotas originaltillbehör som är speciellt framtagna för din bil och förenar kvalitet, komfort och funktionalitet.

Vi har takräcken till RAV4, takbox till C-HR, gummimattor till Corolla och mycket mycket mer. Och eftersom Toyotas originaltillbehör är utvecklade och producerade med samma noggrannhet som ligger till grund för våra bilars goda kvalitetsrykte, kan du ha fullt förtroende för kvalitet och hållbarhet.

Toyota originaltillbehör

Toyota C-HR med takräcken

Toyota Takräcke

Med Toyotas takräcke eller lasthållare blir det lätt att lasta långa och otympliga saker. Du få enkelt med dig stor packning på resan utan att det tar plats i kupén. Räcket är enkelt att montera och lika enkelt att ta bort.

Toyota C-HR med takbox

Takbox från Thule

Lindströms bil har flera riktigt bra takboxar i olika modeller från Thule, bl.a populära Thule Dynamic och Powerclick. Med takbox till din Toyota utökar du lätt lastutrymmet och ger samtidigt mer plats till dig och dina passagerare i bilen.

Toyota C-HR med takräcken och en cykel

Toyota Cykelhållare

Med en cykelhållare är det alltid smidigt att ta med sig en eller flera cyklar på resan. Vi på Lindströms Bil har både takmonterade hållare och hållare för dragkrok. Det är lätt att montera både cykelhållaren på bilen och sedan cykeln på hållaren.

Lindströms Bil - motorvärmare

Motorvärmare Defa

Ta hjälp av oss på Lindströms Bil för att hitta den mest effektiva värmelösningen för just din din Toyota. Defa:s motorvärmare är optimerade för att minska motorslitage, bränsleförbrukning och skadliga utsläpp. Defa:s motorvärmare är lätta att montera oavsett bilmodell.

Lindströms BIl gummimattor Toyota

Toyota Gummimattor

Fräscha upp din Toyota med nya golvmattor i gummi som tar hand om smutsen från skor, kläder och packning så att tygklädseln inte tar onödig skada. Gummimattorna utsätts för mycket slitage och ibland kan det vara läge att ge bilens inredning ett ansiktslyft genom att byta till nya mattor.

Lindströms BIl dragkrok Toyota

Toyota Dragkrok

Utrusta din Toyota med en fast eller avtagbar dragkrok. Självklart erbjuder vi på Lindströms Bil originalkrokar till alla våra bilmodeller, vi kan också hjälpa dig med monteringen.

En ljusramp till toyota

Ljusramp Stonehill

LED-ljusramp från Stonehill är perfekt att montera på din Toyota för att förbättra synbarheten vid körning på mörka vägar. Monteras enkelt på bilen front. Vi på Lindströms bil hjälper dig att hitta rätt modell till din Toyota.

fyra stycken däck

Däck

Bilens säkerhet, prestanda och komfort påverkas av vilka däck och fälgar du väljer. Så tveka inte att höra av dig till oss på Lindströms Bil om du behöver råd kring vilka däck och fälgar som är lämpligast för din bilmodell och dina behov.

 

Kontakta Lindströms Bil

Köp biltillbehör till din Toyota

Din bil är ständigt närvarande i din vardag, vare sig det handlar om skjutsa barnen, åka till och från jobbet eller dra ut på semester. Hitta tillbehören som passar just din Toyota!

Tillbehör

Toyota Corolla

Läs om Corolla

Tillbehör

Toyota RAV4

Läs om RAV4

Tillbehör

Toyota Aygo

Läs om Aygo

Tillbehör

Toyota Camry

Läs om Yaris

Tillbehör Toyota Proace

Läs om Proace

Tillbehör Toyota Hilux

Läs om Hilux

*Gäller på TOYOTA originaltillbehör, Toyota Original däck och Takbox från Packline. Erbjudandet kan ej kombineras med tillbehörschecken och andra erbjudanden.**Erbjudandet gäller service som utförs under september 2020 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller enbart Toyota och Lexus.