Information Covid-19. Läs mer

×
Två företagssäljare från Lindströms Bil som lutar sig mot en fin Toyota. Finansiering. Två företagssäljare från Lindströms Bil som lutar sig mot en fin Toyota. Finansiering.

Vi på Lindströms bil samarbetar med Toyotas eget finansbolag, Toyota Financial Services, som erbjuder ett brett urval av flexibla finansieringslösningar som kan anpassas till ditt företags bilbehov och ekonomiska situation.

En säljare från Lindströms bil som lutar armbågen på en fin Toyota

BusinessLease

En totallösning där service och bilförsäkring ingår till en rörlig månadskostnad. När avtalstiden upphör lämnar du tillbaka bilen till återförsäljaren.

o
Läs om BusinessLease

Två säljare från Lindströms Bil som står utomhus vid fina Toyotabilar

Finansiell Leasing

Leasing är ett av de vanligaste och i många avseenden den lämpligaste finansiella lösningen för företag och enskilda näringsidkare.

o
Läs om Finansiell Leasing

Två säljare från Lindströms Bil

Personalbil

Toyota Personalbil är ett enkelt och riskfritt sätt för ditt företag att erbjuda alla medarbetare bilförmån med bruttolöneavdrag. Och medarbetarna får möjlighet att köra en ny bil utan extra kostnad för företaget.

o
Läs om Personalbil

Glad kille i bil

Toyota Billån

Toyota Financial Services är en bekväm partner när du vill finansiera din nya eller begagnade bil, oavsett märke. Välj kredittid på upp till 72 månader beroende på bil och vad som passar ditt företag bäst.

o
Läs om Toyota Billån

Jämför finansiering

Jämför Lindströms Bil


 

Kontakta Lindströms Bil

0

Toyota BusinessLease

Det smarta leasingalternativet.

Toyota BusinessLease är en totallösning för dig och ditt företag där både service och bilförsäkring är inkluderat till en rörlig månadskostnad och till garanterat restvärde där ni som företag inte bär på restvärdesrisken.

 • Garanterat restvärde
 • Toyota bilförsäkring BusinessPlus
 • Serviceavtal

 

Fördelar med Toyota Businesslease

Förmånligt och enkelt bilinnehav

Toyota BusinessLease underlättar budgeteringen samt uppföljning av bilkostnaderna oavsett om ditt företag har ett eller flera fordon i vagnparken. Vi på Lindströms Bil tar hand om service och eventuella reparationer.

Röd Toyota Hilux Toyota businesslease


0

Toyota Finansiell leasing

Det enkla leasingalternativet

Vi vet att varje företag är unikt, därför kan vi erbjuda goda möjligheter att skräddarsy företagets bilinnehav efter behov med exempelvis service, försäkring och reparationer till en fast månadskostnad.

 • Service till en fast månadskostnad
 • Kontraktstid 24-48 månader
 • Undvik att binda upp kapital

Fördelar med Finansiell leasing

Avdragsgilla hyror

Leasingavgifterna är lätta att budgettera och är avdragsgilla i bokföringen. Under förutsättning att ditt företag är momspliktigt får företaget dra av 50% av momsen på leasingavgiften för personbilar och i vissa fall hela momsen för lätta lastbilar med separat flak.

toyota c-hr Toyota Finansiell leasing


0

Personalbil

Enkel och riskfri bilförmån

Som arbetsgivare kan du erbjuda din personal att på ett enkelt och riskfritt sätt köra en ny Toyota utan att det kostar företaget någonting extra.

 • Ny bil utan extra kostnad för företaget
 • Toyota bilförsäkring
 • Service och betalningsskydd ingår

Fördelar med personalbil

En ny bil utan bekymmer

För medarbetaren ingår värdeminskning, service, reparationer, bilförsäkring samt vägtrafikskatt. Han eller hon behöver inte heller bekymra sig om något andrahandsvärde på bilen. Med Toyota Personalbil kan medarbetaren också åtnjuta företagets oftast mer förmånliga upphandlingsvillkor.

Toyota rav4 plugin hybrid Personalbil


0

Toyota Billån

Anpassas enkelt efter företagets behov

Toyota Financial Services är en bekväm partner när företaget vill äga och finansiera nya eller begagnade bilar. Ett flexibelt sätt att köpa bil eller köra ny bil oftare.

 • Välj 12-72 månaders avbetalning
 • Lös lånet när du vill
 • Anpassad efter företagets behov

Fördelar med Toyota Billån

Flexibelt efter företagets behov

Genom att anpassa kontantinsatsen och längden på lånet kan ni få en månadskostnad som följer bilens värdeminskning.  Avbetalningsperioden kan variera från 12 till 72 månader på nya bilar, beroende på vilken bil valt och vad som passar företaget bäst.

tre toyota-bilar står på rad Toyota Billån