Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 har vi gjort ett flertal åtgärder för din trygghet. Läs mer

×

ÅRET MED LINDSTRÖMS BIL

2021 går mot sitt slut, och det är återigen dags att summera året som gått. Det har varit ett händelserikt år, för världen, för Sverige och för oss på Lindströms Bil.

En höjdpunkt var när vår anläggning i Skövde tilldelades priset Ichiban 2021, som varje år delas ut till Sveriges bästa Toyota-återförsäljare. Ett pris som vi vunnit tillsammans med dig och alla andra fantastiska gäster. Oavsett om du har köpt din bil hos oss, servat den eller besökt oss av någon annan anledning är du en del av Lindströms-familjen. Här kan du läsa mer om vad som har hänt under 2021 och om vilka spännande nyheter du kan se fram emot 2022.

Lindströms Bil i Skövde vinner Ichiban 2021 

Priset skapades 2007 av Toyota Motor Europe, och belönar de bäst presterande återförsäljarna med nöjdast kunder i respektive europeiskt land. Kriterierna täcker in områdena: Medarbetarengagemang, Kunden i fokus, Toyota Way och Hållbara affärer.

Som platschef ser jag dagligen det engagemang som finns hos alla våra medarbetare. Det engagemanget är en garanti för att du som gäst kan förvänta dig en riktigt bra och personlig service. Oavsett om du besöker oss för att köpa, serva eller reparera en bil.
Patrik Ottoson, platschef i Skövde

Jönköpings Företagscenter

I maj slog vi upp portarna till vårt nya företagscenter i Jönköping. Där har vi samlat allt som våra företagskunder efterfrågar: bilar, kunniga rådgivare och specialiserade tekniker.  

Nytt däckhotell i Skövde 

I oktober togs det första spadtaget till vårt nya däckhotell i Skövde. Förvaring av däck har blivit ett allt vanligare önskemål från våra gäster, därför tog vi beslutet att bygga ut vår anläggning för att möta behovet. 

Proace Electric

Våren 2021 lanserades Toyotas första helelektriska bil och Proace-familjen utökades med en ny familjemedlem: Proace Electric 

Grattis Alingsås och Trollhättan!

Unde året firade vi två jubileum. Alingsås fyllde 20 år och Trollhättan fyllde 15 år. STORT GRATTIS! från Lindströms Bil-familjen!

Succé för Toyota Yaris Cross

I november var det premiär för efterlängtade Yaris Cross. Det innebär att en av Toyotas mest populära modeller nu även finns som en rymlig men smidig minisuv. Mottagandet har varit fantastisk både från våra gäster och recensenter!

Drivlinan är sagolik mjuk att köra och otroligt lätt. Allt bara flyter på och den stänger av förbränningsmotorn förbluffande ofta, säger Anders Helgesson från Vi Bilägare

Yaris Cross guldfärgad

NYHETER 2022

Borås nya anlägning

Under 2022 kommer vår anläggning i Borås att flytta till andra sidan stan. Det ger oss chansen att växa långsiktigt med samma goda service som vanligt. Ny adress blir Företagsgatan 16 och inflytt sker i….

Toyota Aygo X

Under 2022 får populära Aygo ett ansiktslyft med en högre kaross, stora lättmetallfälgar och en högre körställning.  

Premiär under 2022. 

Toyota Corolla Cross

Efter succén med Yaris Cross är det nu dags för världens mest sålda bilmodell, Corolla, att lanseras som SUV.  

Premiär under hösten 2022. 

Toyota bZ4X

Äntligen lanseras Toyotas första helelektriska personbil.  

Preliminär premiär i maj 2022. 

Lindströms Bil.se