Information Covid-19. Läs mer

×
Jobba hos oss bilder på personal hos Lindströms bil Jobba hos oss bilder på personal hos Lindströms bil
Just nu söker vi

Om tjänsten

Välkommen att söka en spännande tjänst som servicerådgivare vid vår expansiva anläggning i Falköping. Vi söker efter dig som vill bli en del av vårt professionella serviceteam och fortsätta utveckla oss till det självklara valet för bil- och verkstadskunden.

Du kommer att vara vår serviceverkstads ansikte utåt och den viktiga länken mellan tekniker och kunder. Under en arbetsdag kommer du att möta våra kunder såväl fysiskt som genom telefon och chatt, vara rådgivande vid deras servicebesök och vidare genom hela serviceprocessen. Du tar emot och lämnar ut kundbilar, upprättar arbetsordrar, planerar in jobb för dina teknikerkollegor och en hel del annat.

 

Om dig

För att lyckas i den här rollen behöver du ha en fingertoppskänsla för service, vara en duktig kommunikatör och motiveras av att skapa nöjda kunder och långvariga relationer. Vår vardag är händelserik och du behöver därför ha förmågan att kunna fokusera på flera arbetsuppgifter samtidigt och trivas bra med det.

Vi vill att du har goda tekniska kunskaper, kanske har du en fordonsteknisk utbildning att luta dig tillbaka på eller så har du gedigen erfarenhet från bilbranschen.

Om du sedan tidigare har jobbat med kundservice i någon form och har erfarenhet av relationsbyggande försäljning har du goda förutsättningar att ta dig an detta uppdrag. Du drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring – och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

Du ska ha god datavana och behärska Office-paketet, B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig är ett krav. Du behöver också ha god läsförståelse i engelska. Har du kunskaper i fordonsdatasystemet Kobra är detta meriterande men inget krav.

 

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Falköping. Tjänsten omfattas av kollektivavtal.

 

Ansökan

Skicka dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se. Märk din ansökan Servicerådgivare Falköping. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Servicechef i Falköping, David Arvidsson på telefonnummer 0515-21 01 22.

 

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är drygt 150 medarbetare på sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vår vision är att uppfylla Toyotas mål på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

Om tjänsten

Vi söker efter dig som vill vara med på den spännande resan att utveckla vår skadeverkstad i Jönköping. Om du skulle börja jobba hos oss skulle du bli en del i ett professionellt serviceteam som alla jobbar för att vara det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

Vi gillar gäster! Och vi tror att du, liksom vi, brinner för att ge våra gäster den bästa tänkbara upplevelsen när de besöker oss, oavsett om det handlar om att laga ett stenskott i en vindruta, reparera en parkeringsskada eller byta en framskärm.

Vår övertygelse är att vi kan göra just detta genom att vara passionerade inför våra arbetsuppgifter, nyfikna att ta oss an de utmaningar som vi ställs inför och genom att vara kompetenta och kunniga.

Om du känner att detta är något som stämmer in även på dig är vi övertygade om att det finns goda förutsättningar att skapa bra teamwork tillsammans.

Din roll som skadetekniker hos oss kommer innebära att du jobbar med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en bilskadeverkstad såsom riktning av karosskador och byte av diverse karosseridelar. En viktig del i Toyotas filosofi är att ständigt utvecklas – Kaizen – och du kommer vara delaktig i utveckling av metoder och arbetssätt inom skadeverkstaden.

Vi är nyfikna på vem du är! Känner du igen dig i beskrivningen: kunnig, professionell, yrkesstolt och lagspelare så är vi genuint intresserade av att få veta mer om dig. Vi vill veta mer om dina gedigna erfarenheter som bilskadetekniker, vilka dina specialistkunskaper är och när du tycker att du kommer till din absoluta rätt.

 

Vill du bli en del av vårt team?

Börja då med att skicka in ditt CV och personliga brev, senast 2021-01-02. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta Jonas Larsson på telefon 036-440 16 41.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Anställningen omfattas av kollektivavtal.

 

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är ca 150 medarbetare på totalt sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

 

 

 

Vi vill skapa en arbetsplats som ger mer än bara lön.
Vårt mål är att du ska jobba minst 10 år hos oss. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster.

Skapa bestående intryck
Vi som arbetar här är positiva och generösa. Vi sätter andra före oss själva. I hjärtat känner vi en äkta glädje och engagemang för våra arbetsuppgifter som skapar en ”go känsla i magen” på våra gäster och medarbetare vi möter i vardagen. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett bestående intryck.

Väldigt stolta över våra duktiga medarbetare
Vi känner en stolthet i att våra medarbetare trivs och stannar länge hos oss. Detta skapar en trygghet och att man som medarbetare kan utvecklas på ett bra sätt. Vi har väldigt många duktiga medarbetare. Några som har utmanat sig lite extra är Joe i Trollhättan (Sveriges duktigaste kundmottagare) och Johan i Skövde (Sveriges duktigaste skadetekniker) och nu senast Jens i Jönköping  (Sveriges bästa Tekniker). Alla tre har vunnit sin kategori  bland Sveriges Toyotaåterförsäljare.

I dag representerar vi Toyota och Lexus.
Det innebär att vi är en del av två av världens absolut starkaste bilvarumärken. Det ger oss en stark position i bilbranschen och en trygg framtid. I arbete med dessa varumärken har vi nöjet att arbeta med produkter av hög klass och vi får god hjälp att lyckas i vårt arbete genom dessa biltillverkare.

Familjeföretag
Lindströms bil är ett familjeföretag med körglädje i generna. Familjen Lindströms historia inom bilbranschen går långt tillbaka i tiden. Man till och med säga att släkten var ”först” i Sverige med att engagera sig i bilindustrin. I slutet av 1800-talet skapade David Lindström, farfars far till dagens ägare, Sveriges första fordons industri i Tidaholm. Läs mer här

Men sedan 1994 är det bröderna Ulf och Urban Lindström som äger och aktivt driver Lindströms bil.

Så nu återstår bara frågan: Vill du bli en del av vår familj?
Då ska du söka någon av våra lediga tjänster nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vännerna på Lindströms bil