Vi vill skapa en arbetsplats som ger mer än bara lön.

Vårt mål är att du ska jobba minst 10 år hos oss. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster.

Skapa bestående intryck
Vi som arbetar här är positiva och generösa. Vi sätter andra före oss själva. I hjärtat känner vi en äkta glädje och engagemang för våra arbetsuppgifter som skapar en ”go känsla i magen” på våra gäster och medarbetare vi möter i vardagen. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett bestående intryck.

 

Väldigt stolta över våra duktiga medarbetare
Vi känner en stolthet i att våra medarbetare trivs och stannar länge hos oss. Detta skapar en trygghet och att man som medarbetare kan utvecklas på ett bra sätt. Vi har väldigt många duktiga medarbetare. Några som har utmanat sig lite extra är Joe i Trollhättan (Sveriges duktigaste kundmottagare) och Johan i Skövde (Sveriges duktigaste skadetekniker) och nu senast Jens i Jönköping  (Sveriges bästa Tekniker). Alla tre har vunnit sin kategori  bland Sveriges Toyotaåterförsäljare.

 

I dag representerar vi Toyota och Lexus.
Det innebär att vi är en del av två av världens absolut starkaste bilvarumärken. Det ger oss en stark position i bilbranschen och en trygg framtid. I arbete med dessa varumärken har vi nöjet att arbeta med produkter av hög klass och vi får god hjälp att lyckas i vårt arbete genom dessa biltillverkare.

 

Familjeföretag
Lindströms bil är ett familjeföretag med körglädje i generna. Familjen Lindströms historia inom bilbranschen går långt tillbaka i tiden. Man till och med säga att släkten var ”först” i Sverige med att engagera sig i bilindustrin. I slutet av 1800-talet skapade David Lindström, farfars far till dagens ägare, Sveriges första fordons industri i Tidaholm. Läs mer här

Men sedan 1994 är det bröderna Ulf och Urban Lindström som äger och aktivt driver Lindströms bil.

 

Så nu återstår bara frågan: Vill du bli en del av vår familj?
Då ska du söka någon av våra lediga tjänster nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vännerna på Lindströms bil

Just nu söker vi

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med drygt 150 medarbetare på totalt sex anläggningar i västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är auktoriserade återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken. Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö i ett expansivt företag med goda personliga utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

 

Om tjänsten

Vi har ambitionen att bli Trollhättans bästa företag när det kommer till försäljning av bilar till företag. Till vårt team som specialiserat sig på företagskunden och tjänstebilsföraren söker vi dig som vill anta den här utmaningen. I din produktportfölj har du varumärken som Toyota, Toyota Transportbilar och premiummärket Lexus.

Du kommer att jobba med försäljning via uppsökande verksamhet och olika typer av event som riktar sig till både nya och befintliga kunder med målsättningen att skapa långsiktiga affärsrelationer. Din arbetsdag kommer att innehålla aktiviteter som kundprospektering, mötesbokning, kundbesök och offertframtagning vilket innebär att du arbetar självständigt genom hela säljprocessen. Bilförsäljning till företagskunden utgör din huvudtjänst men du kommer även vid behov att supportera övriga säljteamet i Trollhättan med personbilsförsäljning till privatkunden.

 

Om dig

Vi söker dig som tycker om att göra affärer och våra kunder ska tycka om att göra affärer med dig. Har du en fingertoppskänsla för affärer, en inneboende drivkraft att uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla kundrelationer besitter du några av de kvalitéer som vi söker. Du behöver inte nödvändigtvis ha jobbat med bilförsäljning sedan tidigare men vi ser att du är van att arbeta med B2B försäljning och har dokumenterat goda resultat.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.

 

Anställningsform

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning.

 

Ansökan

Skicka dina ansökningshandlingar innehållande Cv och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se senast 2019-02-28. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Platschef i Trollhättan, Mikael Mossberg, på telefon 0520-200 111 eller Viktor Ekblom, HR-ansvarig, på telefon 0500-100 129.

 

 

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med drygt 150 medarbetare på totalt sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är auktoriserade återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken. Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

 

Om tjänsten

Till vår anläggning i Borås söker vi ytterligare en fordonstekniker. Som tekniker hos oss är du en del i ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en bilverkstad såsom service och reparationer. Beroende på din bakgrund och dina kunskaper kommer du ha stor möjlighet att påverka hur din arbetsdag kommer att se ut.

 

Om dig

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och gärna har jobbat som tekniker sedan tidigare. Med en fordonsteknisk utbildning i ryggen och god teknisk förståelse har du en bra grund att stå på.

För att lyckas i den här tjänsten hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring och att du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.

 

Anställningsform

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Skicka dina ansökningshandlingar innehållande Cv och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se senast 2019-02-28. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Verkstadschef i Borås, Marika Carlsson, på telefon 033-290 463.

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med drygt 150 medarbetare på totalt sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är auktoriserade återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken. Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

 

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Skövde söker vi en Grafisk producent som vill vara med och utveckla vårt visuella uttryck och förvalta ett väl etablerat varumärke. Du tillhör marknadsavdelningen som förvaltar och utvecklar fysiska och digitala produkter.  Vi har också ett marknadsmaterial som kräver en förmåga att kunna skapa en enhetlig kommunikation.

Vi är ett företag som hela tiden vill framåt och vi försöker hela tiden att utmana oss själva och marknaden när det kommer till att hitta nya sätt att kommunicera på. Vår verksamhet genomsyras av det som inom Toyota-världen kallas för ”Kaizen” – ständig förbättring och vi är hela tiden nyfikna och kreativa.

Ditt uppdrag bygger på att upprätthålla och förbättra den grafiska profilen och du kommer arbeta nära marknadsteamet med många kontaktytor inom hela vår organisation.

Du kommer bland annat att jobba med grafisk design och produktion av:

  • Kampanjer
  • Annonser
  • Trycksaker och skyltmaterial
  • Material till våra interna avdelningar
  • Digitalt material
  • Material till våra sociala medier och webb

Om dig

Vi söker dig som är utbildad inom grafisk formgivning och har jobbat några år med såväl digital som tryckt media. Du är kunnig inom webbdesign och har mycket goda kunskaper inom Photoshop, InDesign och Illustrator. Har du även arbetat med WordPress är det något som är meriterande. I övrigt har du god förståelse för bildhantering, layoutprogram och för tryckprocessen.

För att lyckas i den här rollen behöver du kunna se lösningar där andra ser problem, klara av att självständigt planera och driva ditt arbete framåt mot deadlines och trivas med att ha flera projekt igång samtidigt. Du skall också förstå sambandet mellan marknadsföring och försäljning.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav för den här tjänsten.

 

Anställningsform

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Skicka dina ansökningshandlingar innehållande CV, personligt brev och portfolio till karriar@lindstromsbil.se senast 2019-02-28. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Marknadschef, Jerker Gustavsson, på telefon 0725-26 17 82.