Information Covid-19. Läs mer

×
Vi på Lindströms Bil säljer inte bilar. Vad vi däremot säljer är ett så behagligt bilägande som det bara går. Från början till slut. Det är stor skillnad. Vi på Lindströms Bil säljer inte bilar. Vad vi däremot säljer är ett så behagligt bilägande som det bara går. Från början till slut. Det är stor skillnad.
Just nu söker vi

Om tjänsten

Vi växer och söker efter dig som vill bli en del i vårt professionella serviceteam och ta dig an rollen som Servicerådgivare vid vår fullserviceanläggning i Alingsås.

 

Du kommer att vara vår serviceverkstads ansikte utåt och den viktiga länken mellan tekniker och kund. Under en arbetsdag kommer du att möta våra kunder såväl fysiskt som genom telefon och chatt, och vara rådgivande vid deras servicebesök och vidare genom hela serviceprocessen. Du tar emot och lämnar ut kundbilar, upprättar arbetsordrar, planerar in jobb för dina teknikerkollegor och en hel del annat.

 

Om dig

För att lyckas i den här rollen behöver du ha en fingertoppskänsla för service, vara en duktig kommunikatör och motiveras av att skapa nöjda kunder. Vår vardag är händelserik och du behöver därför ha förmågan att kunna fokusera på flera arbetsuppgifter samtidigt och trivas bra med det.

 

Vi vill att du har goda tekniska kunskaper, kanske har du en fordonsteknisk utbildning att luta dig tillbaka på eller så har du gedigen erfarenhet från bilbranschen.

 

Om du sedan tidigare har jobbat med kundservice i någon form och har erfarenhet av relationsbyggande försäljning har du goda förutsättningar att ta dig an detta uppdrag. Du drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring – och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

 

Du ska ha god datavana, B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig. Har du kunskaper i fordonsdatasystemet Kobra är detta meriterande men inget krav.

 

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är Alingsås. Vi har kollektivavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer genom Motorbranschens arbetsgivareförbunds tjänstemannaavtal.

 

Ansökan

Skicka dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se. Märk din ansökan Servicerådgivare Alingsås. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Servicechef i Alingsås, Anna Sanfridsson-Larsson, 0322-230 125.

 

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är drygt 150 medarbetare på sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.

 

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

 

Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

 

Vår vision är att uppfylla Toyotas mål på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

Vi vill skapa en arbetsplats som ger mer än bara lön.
Vårt mål är att du ska jobba minst 10 år hos oss. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster.

Skapa bestående intryck
Vi som arbetar här är positiva och generösa. Vi sätter andra före oss själva. I hjärtat känner vi en äkta glädje och engagemang för våra arbetsuppgifter som skapar en ”go känsla i magen” på våra gäster och medarbetare vi möter i vardagen. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett bestående intryck.

Väldigt stolta över våra duktiga medarbetare
Vi känner en stolthet i att våra medarbetare trivs och stannar länge hos oss. Detta skapar en trygghet och att man som medarbetare kan utvecklas på ett bra sätt. Vi har väldigt många duktiga medarbetare. Några som har utmanat sig lite extra är Joe i Trollhättan (Sveriges duktigaste kundmottagare) och Johan i Skövde (Sveriges duktigaste skadetekniker) och nu senast Jens i Jönköping  (Sveriges bästa Tekniker). Alla tre har vunnit sin kategori  bland Sveriges Toyotaåterförsäljare.

I dag representerar vi Toyota och Lexus.
Det innebär att vi är en del av två av världens absolut starkaste bilvarumärken. Det ger oss en stark position i bilbranschen och en trygg framtid. I arbete med dessa varumärken har vi nöjet att arbeta med produkter av hög klass och vi får god hjälp att lyckas i vårt arbete genom dessa biltillverkare.

Familjeföretag
Lindströms bil är ett familjeföretag med körglädje i generna. Familjen Lindströms historia inom bilbranschen går långt tillbaka i tiden. Man till och med säga att släkten var ”först” i Sverige med att engagera sig i bilindustrin. I slutet av 1800-talet skapade David Lindström, farfars far till dagens ägare, Sveriges första fordons industri i Tidaholm. Läs mer här

Men sedan 1994 är det bröderna Ulf och Urban Lindström som äger och aktivt driver Lindströms bil.

Så nu återstår bara frågan: Vill du bli en del av vår familj?
Då ska du söka någon av våra lediga tjänster nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vännerna på Lindströms bil