Vi vill skapa en arbetsplats som ger mer än bara lön.

Vårt mål är att du ska jobba minst 10 år hos oss. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster.

Skapa bestående intryck
Vi som arbetar här är positiva och generösa. Vi sätter andra före oss själva. I hjärtat känner vi en äkta glädje och engagemang för våra arbetsuppgifter som skapar en ”go känsla i magen” på våra gäster och medarbetare vi möter i vardagen. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett bestående intryck.

 

Väldigt stolta över våra duktiga medarbetare
Vi känner en stolthet i att våra medarbetare trivs och stannar länge hos oss. Detta skapar en trygghet och att man som medarbetare kan utvecklas på ett bra sätt. Vi har väldigt många duktiga medarbetare. Några som har utmanat sig lite extra är Joe i Trollhättan (Sveriges duktigaste kundmottagare) och Johan i Skövde (Sveriges duktigaste skadetekniker) och nu senast Jens i Jönköping  (Sveriges bästa Tekniker). Alla tre har vunnit sin kategori  bland Sveriges Toyotaåterförsäljare.

 

I dag representerar vi Toyota och Lexus.
Det innebär att vi är en del av två av världens absolut starkaste bilvarumärken. Det ger oss en stark position i bilbranschen och en trygg framtid. I arbete med dessa varumärken har vi nöjet att arbeta med produkter av hög klass och vi får god hjälp att lyckas i vårt arbete genom dessa biltillverkare.

 

Familjeföretag
Lindströms bil är ett familjeföretag med körglädje i generna. Familjen Lindströms historia inom bilbranschen går långt tillbaka i tiden. Man till och med säga att släkten var ”först” i Sverige med att engagera sig i bilindustrin. I slutet av 1800-talet skapade David Lindström, farfars far till dagens ägare, Sveriges första fordons industri i Tidaholm. Läs mer här

Men sedan 1994 är det bröderna Ulf och Urban Lindström som äger och aktivt driver Lindströms bil.

 

Så nu återstår bara frågan: Vill du bli en del av vår familj?
Då ska du söka någon av våra lediga tjänster nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vännerna på Lindströms bil

Just nu söker vi

Om tjänsten

Lindströms Bil satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Då vår nuvarande medarbetare går vidare till nya utmaningar inom koncernen söker vi en ny verkstadschef till vår anläggning i Trollhättan som är en fullserviceanläggning för Toyota. Här finns även skadeverkstad, däckhotell, biluthyrning samt försäljning av nya och begagnade bilar.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Lindströms Bils vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som verkstadschef tar du aktivt och handfast del i den dagliga verksamheten och är på alla sätt en närvarande chef. Du har övergripande personalansvar för samtliga medarbetare inom mekanisk verkstad och ingår i ortens lokala ledningsgrupp. Tillsammans ansvarar ni för att engagera, utveckla och coacha medarbetarna så att de kan nå sina uppsatta mål. I dina ansvarsområden ingår det vidare att leda och fördela det dagliga arbetet på ett sådant sätt att uppsatta kvalitets- och lönsamhetsmål nås på tillfredsställande sätt. Lokal marknadsbearbetning är en viktig del av rollen. Du rapporterar direkt till ortens platschef och central servicemarknadschef.

 

Din profil

Kompetenskrav

Vi vill att du har några års erfarenhet som ledare och av en liknande verksamhet där framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat finns dokumenterade. Kunskaper inom personal- och arbetsmiljöområdet är en stor fördel liksom kunskaper inom verkstadsjuridik och konsumentköplagen. Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en naturlig coach med ett ekonomiskt tänk. Du är lyhörd och en trygg beslutsfattare som tar vara på det som fungerar bra, samtidigt som du drivs av det som i Toyota-världen kallas ”Kaizen” – ständig förbättring. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo och uppskattar omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och teamwork.

 

Du ska gilla gäster

Vi jobbar med ett grundläggande tankesätt där vi ser kunder, leverantörer och besökare som gäster. Vår målsättning är att man som gäst ska känna den äkta omtanken när man besöker oss oavsett om man ska handla eller inte. Detta sätt att tänka påverkar oss i vardagen på en mängd olika plan. T.ex. planerar vi våra möten, förbereder oss väl, har god ordning och jobbar på ett strukturerat sätt och inte minst, vill vi skapa känslan hos dom vi möter, att vi verkligen gillar gäster.

 

Om verksamheten

Lindströms Bil är ett familjeföretag med drygt 140 medarbetare på totalt sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Bolaget är auktoriserade återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken. Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

 

Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 december. För frågor och mer information är du välkommen att kontakta vår platschef i Trollhättan, Mikael Mossberg, på telefon 0737-45 77 72 eller mikael.mossberg@lindstromsbil.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!