Bild på en glad kille. Bild på en glad kille.

Håll din Toyota Elhybrid i toppform genom att låta våra elhybridspecialister serva den. Det är bara Toyotas verkstäder som har den unika kunskapen, programmen och verktygen för att göra en grundlig analys och genomgång av din bil. Dessutom kan du förlänga din elhybridbatterigaranti.

Ring oss om du har frågor om elhybridservice

Inte konstigt att vi är bäst på att serva din Toyota Elhybrid – det var ju vi som byggde den

Din hybridbil omfattas av 3 års nybilsgaranti och 5 års garanti på elhybridsystemet och alla elhybridkomponenter. Efter de 5 åren kan du förlänga garantin på elhybridbatteriet, tills din elhybrid blir 10 år, genom att göra en årlig service hos våra specialister. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil. Så vänd dig till oss som har rullat ut över 14 miljoner elhybridbilar världen över sedan starten 1997. För mer information besök toyota.se

 

Toyota – elhybridspecialisten
För 20 år sedan lanserade vi vår första elhybrid. Sedan dess har vi sålt över 14 miljoner elhybrider världen runt. Så om du vill att din Toyota Elhybrid ska hålla sig i toppform, ska du serva den hos dem som varit med från början: Toyotas egna verkstäder. Det är bara de som har kunskapen och verktygen för att göra en grundlig genomgång av din elhybrid. Allt för att din elhybrid ska rulla felfritt och länge.

 

Serviceprogram för Toyota Elhybrid
För oss på Toyota är en nöjd kund allt. Det är därför våra revolutionerande hybrider får minst lika avancerad service. Vare sig du köpt din bil nyligen eller ägt en Toyota Elhybrid en längre tid, är vårt mål alltid att du ska känna dig trygg med din service – och att du får den på rätt sätt med högsta kvalitet.

 

Elhybridservice med hybridhälsokontroll
Elhybridservice görs årligen (eller var 1.500:e mil) i samband med den vanliga underhållsservicen. Priset för att serva en elhybridbil är inte annorlunda än för någon annan Toyota-modell. Våra elhybridtekniker använder unika verktyg och datorprogram för att testa hela elhybridsystemet – inget lämnas åt slumpen och vi undersöker, mäter och analyserar varje liten del:

  1. Diagnos av elhybridsystemet
  2. Hälsokontroll av elhybridbatteriet
  3. Test av batteriets isolering
  4. Belastningstest av elhybridbatteriet
  5. Kontroll av elhybridkylarsystem

Efter kontrollen får du en detaljerad rapport där Toyotas servicetekniker går igenom din bils status och resultat från testet.

 

Elhybridgaranti upp till 10 år
Du som har valt en hybrid från Toyota ska känna dig trygg – länge. Toyotas elhybrider omfattas av 3 års nybilsgaranti och 5 års garanti på elhybridsystemet och alla elhybridkomponenter. Du har även 10 års garanti på elhybridbatteriet om du efter de första 5 åren genomför en årlig service eller vart 1.500 mil hos våra specialister. Garantin förlängs då med ett år/1.500 mil.

 

Välkommen till din Toyota Verkstad
För att hålla din Toyota Elhybrid i toppform ska du serva den hos en auktoriserad Toyota Verkstad. På toyota.se bokar du enkelt service. Vill du veta mer om elhybridservice, elhybridgarantin, den årliga batterigarantin eller något annat kring din elhybrids service och underhåll? Fråga gärna din lokala Toyota-återförsäljare.

En röd illustration
Elhybridservice med elhybridhälsokontroll

En årlig genomgång så att elhybridsystemet i din bil presterar optimalt – för dig och miljön.

En röd illustration
Förläng din elhybridbatterigaranti

Genom årlig service kan du förlänga garantin på ditt elhybridbatteri tills din bil är 10 år. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil.

En röd illustration
Lugn och ro

När din elhybrid har tagits om hand av Toyotas elhybridexperter är det enkelt att koppla av och njuta av varje resa.

En röd illustration
Ett värde som håller

Skydda din investering. Genom att låta Toyotas elhybridexperter göra service på din elhybrid håller du andrahandsvärdet uppe.

Unik spetskompetens

Ingen kan Toyota som Toyotas service-tekniker. Men så har vi också rullat ut över 14 miljoner elhybrider sedan starten 1997.