Vi är glasspecialister

Oavsett om du behöver byta eller laga en skadad vindruta är Lindströms Bil ett självklart val. Vi har mer än 50 års erfarenhet att sälja och serva Toyota.

Om din bil är utrustat med kamera och laser är det helt nödvändigt att vindrutan byts hos oss som är glasspecialister för Toyota. Rutan måste ersättas med en originalruta och kalibreras för att bibehålla sina egenskaper då vindrutan innehåller en mängd olika funktioner, så som antenn, laser, kamera, säkerhetssystem osv.

Boka din tid hos Lindströms bil.

En röd Corolla snett framifrån mot en vit bakgrund

JUST NU!

  • Fri lånebil när du byter din vindruta.

  • Ingen självrisk när vi lagar ditt stenskott

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 december 2023.

Vi försöker alltid att laga din ruta men beroende på skadans storlek (större än ca 2.5 cm) och placering kan det vara nödvändigt att byta den. Ett stenskott bör lagas så fort som möjligt för att minska risken att det växer till en större spricka. Dessutom sparar det pengar, tid och miljön.

Om du har en halv- eller helförsäkring betalar du normalt självrisken och försäkringsbolaget står för resten. Vi hjälper dig med kontakten med försäkringsbolaget.

En röd illustration av en bilruta med ett stenskott

Om du har en halv- eller helförsäkring betalar du normalt självrisken och försäkringsbolaget står för resten. Vi hjälper dig med kontakten med försäkringsbolaget. Om du endast har trafikförsäkring kan du kontakta oss för en prisuppgift.

Det är alltid billigast om det går att laga rutan men beroende på skadans storlek (större än ca 3 cm) och placering kan det vara nödvändigt att byta rutan. Ett stenskott bör lagas så fort som möjligt för att minska risken att det växer till en större spricka. Dessutom sparar det pengar, tid, och miljön.

En röd illustration av en två bilruta.

Vad kostar det att laga ett stenskott?

Självrisken ligger normalt mellan 0 och 200 kr beroende på försäkringsbolag.

Vad kostar det att byta ruta?

Självrisken ligger normalt mellan 1500 och 3000 kr beroende på typ av bil och försäkringsbolag.

När kan man laga ett stenskott?

GÅR DITT STENSKOTT ATT LAGA?

Grön: stenskott kan repareras om de är mindre än 25 mm.
Gul: stenskott kan repareras om det är mindre än 15 mm.
Röd: stenskott i det röda fältet ska vindrutan bytas.

Vi på Lindströms Bil hjälper dig såklart med byte av din vindruta även utan försäkring. Vi kollar upp vilken Toyota du har och sedan ger vi dig ett pris. Kontakta skadeservice så ser vi till att byte av vindruta blir av på ett säkert och tryggt sätt.

en glad kille som jobbar med Lindströms Bil

Gör livet med bilen enklare och tryggare. Teckna ett serviceavtal för din Toyota hos Lindströms Bil.

Vi har serviceavtal för både ny och begagnad bil.

Läs mer om Serviceavtal