Glad midsommar!

På midsommarafton 21 juni och midsommardagen 22 juni är vi lediga för att umgås med vänner och familj.
Vi ses igen på måndag!

 

×
Hyra bil - Lindströms Bil Hyra bil - Lindströms Bil

Oavsett om du ska åka kort eller långt, privat eller med företaget, hittar du din hyrbil hos oss. Skulle du behöva en bil en längre tid kan vi rekommendera Kinto Flex – kortidsleasing från en månad upp till ett år, med möjlighet till förlängning. Upptäck våra hyrbilar du också.

Vissa anläggningar handhar extra tillbehör till bilen så som dragkrok, takräcken, takbox osv. Fråga oss gärna!

Läs mer om korttidshyra och Kinto längre ner.

KONTAKTA OSS

Alingsås   Epost: hyrbilalingsas@lindstromsbil.se   Telefon: 0322-230 100
Borås   Epost: hyrbilboras@lindstromsbil.se   Telefon: 033-290 450
Falköping   Epost: hyrbilfalkoping@lindstromsbil.se   Telefon: 0515-210 114
Jönköping   Epost: hyrbiljkpg@lindstromsbil.se   Telefon: 036-440 16 42
Skövde   Epost: hyrbilskovde@lindstromsbil.se   Telefon: 0500-100 144
Trollhättan   Epost: hyrbiltrollhattan@lindstromsbil.se   Telefon: 0520-200122
Värnamo   Epost: hyrbilvarnamo@lindstromsbil.se   Telefon: 0370-188 30

Korttidshyra - Lindströms Bil
Korttidshyra

Boka enkelt din hyrbil hos oss på Lindströms Bil. Oavsett vart du ska eller hur du vill ta dig dit har vi en hyrbil för dig. 

Så oavsett om du behöver en skåpbil till flytten, en minibuss till fotbollslaget eller en SUV till tjänsteresan kan du boka din hyrbil hos oss.

Du hämtar och lämnar din hyrbil på den ort du har bokat och har du frågor får du gärna kontakta oss. Varmt Välkommen!

Vid bokning vill vi veta:

 • Vilken ort vill du hyra på?
 • När vill du hyra?
 • Hur länge vill du hyra?
 • Vilken typ av bil vill du hyra?

Bokningsförfrågan bör skickas 24 timmar innan önskad tillgång till fordon. Vid brådskande bokningsärenden kontakta oss direkt på telefon. Bokningsförfrågan hanteras mån-fre 07.00-16.00 och bekräftelse skickas som svar på ditt e-mail.

Prislista

Kinto - Lindströms Bil
Kinto Flex - bilabonnemang

Ett nytt sätt att ha bil – Upptäck KINTO idag!

KINTO Flex är ett situationsanpassat bilabonnemang, där du kan abonnera på en bil från en månad till så länge du vill – till ett fast månadspris. Du kan enkelt abonnera på en bil och hämta upp den nästan direkt och det mesta ingår i priset: 300 mil/mån, service, försäkring, däck, fordonsskatt och mycket mer.

Så här fungerar KINTO Flex

Abonnera
Välj bilmodell och datum som passar dig. Genomför din bokning på https://www.kinto-mobility.se/kinto-flex/.

Hämta
Hämta bilen på valt datum och plats, efter kl. 12.00.

Tanka
Tanka med ditt eget tankkort.

Lämna
När ditt abonnemang är slut återlämnas bilen innan kl.12:00, på samma plats där den hämtades, med full tank.

Förläng
Behöver du bilen lite till? Fantastiskt! Slå oss en signal senast tre dagar innan din abonnemangsperiod avslutas så hjälper vi dig vidare.

Betala
Du betalar din bil månadsvis i förskott. Ska du betala trängselavgift eller någon annan tilläggskostnad som eventuella p-böter eller extramil så debiteras det i efterhand.

Kvitton för redovisning
Du får max två kvitton per månad. Ett för ditt bilabonnemang och ytterligare ett om du har extrakostnader (trängselskatt, böter, extramil etc) som behöver betalas i efterhand.

För företagare
Ta kontakt med din personliga företagssäljare för ett upplägg som skulle fungera på ditt företag.
https://www.kinto-mobility.se/kinto-flex/foretag/

Det här ingår i KINTO Flex

 • Fordonsskatt
 • Självriskreducering
 • Service och underhåll
 • Toyota Eurocare
 • Tillgängligt kundcenter
 • Däckbyte + förvaring
 • Helförsäkring
 • Besiktning
 • Leasing
 • Normalt slitage
 • 300 mil / mån
 • Full flexibilitet efter 1 mån

Tillfällen att använda KINTO Flex

 • Provanställning.
 • Projektanställning.
 • Företags bilpool.
 • I väntan på tjänstebil, även om det inte är en Toyota/Lexus.
 • Personal stationerad på annan ort.
 • För den som varken vill köpa/leasa bil men som har bilbehov under längre tid.

Det här ingår inte: Trängselskatt, drivmedel, fortkörningsböter, parkering, parkeringsböter, spolarvätska, tvätt, kilometer utöver 300 mil per månad (+1kr/km).

Minimitid för abonnemang är 1 månad.

Med KINTO Flex kan du välja mellan en stor variation av bilar utefter vad situationen kräver, vår vanligaste modeller är Corolla TS och RAV4. Vi har självklart även andra modeller, från den mindre Yarisen upp till den stora skåpbilen Proace.

Betalning
Vi är en kontantfri verksamhet men accepterar Swish och de flesta välkända kreditkort/betalkort samt faktura efter godkänd UC. Du betalar hyreskostnaden i efterskott.

Körkort
Du som bokar hyrbilen hos oss måste uppvisa giltigt körkort. Vid bokning av hyrbil från oss görs en kreditförfrågan (UC) och en kontroll mot Biluthyrarna Sveriges informationslista på de personnummer som angivits. Körkort på förare skall alltid visas upp vid utlämningstillfället. Giltigt utländskt körkort godtas tillsammans med uppvisande av nationell ID-handling. Övningskörning är inte tillåtet.

Avbokning
Vi vill erbjuda en så flexibel bokningstjänst som möjligt och har därför kostnadsfri avbokning upp till 24h före utsatt upphämtningstid (under öppettider). Vill du ändra din bokning innan 24h före utsatt upphämtningstid går det också bra i den mån vi har möjlighet att bistå med bil.

Tankning
När du hyr en bil av oss är den fulltankad vid utlämning och ska också återlämnas fulltankad då drivmedel inte ingår i hyran. Tanka på en närliggande bensinstation i vårt område så att nästa kund får en så full tank som möjligt. Visa gärna tankkvitto från senaste tankningen vid återlämning. Skulle bilen återlämnas utan att vara fulltankad så debiteras en avgift samt avtalad bränslekostnad/liter.

Ungdomshyra
Hos oss kan du hyra bil bara du har giltigt körkort. Om en skada uppstår på hyrbilen och föraren är under 24 år tillkommer en ungdomssjälvrisk på 2500 kr.

P-böter, avgifter & trängselskatt.
Du som hyr svarar för parkerings- eller andra trafikförseelser uppkomna böter eller kostnader under hyresperioden. Parkeringsböter skall omgående betalas av dig som hyresman. Om så ej sker debiteras förutom boten en expeditionsavgift på 200 kr per förseelse och påminnelse. Trängselskatt och vägtullar ingår inte i våra ordinarie priser, dessa faktureras hyrestagaren i efterhand med en expeditionsavgift om 50 kr.

Självrisker
När du hyr kan du för en liten kostnad lägga till skadekostnadsreducering(SKR). Denna försäkring reducerar självrisken från 12500 kr till 6500 kr (9000kr för ungdom) på vagnskada. Självrisken kan reduceras ytterligare till 1000 kr (3500 kr för ungdom) för personbilar och 2000 kr (4500 kr för ungdom) för buss och transportbil vid tecknande av en extra skadekostnadsreducering(SKE). Hyrd tilläggsutrustning omfattas inte av SKR/SKE.

Lokal uthyrning
Vi är lokala uthyrare och tillhandahåller ej envägshyra. Du lämnar bilen på samma ställe som du hämtade ut den.

Ta bilen utomlands?
Vi tillåter utlandskörning till många länder inom Europa men det krävs speciella tillstånd som det tas ut en avgift för. Om du vill hyra bil för att åka utomlands behöver du kontakta oss i förhand för en separat offert och ett skriftligt godkännande. Vid frågor, kontakta oss för mer information.

Har du krockat din bil och behöver en ersättningsbil?
Har olyckan varit framme eller behöver du en ersättningsbil när din bil är på reparation? Utöver privat uthyrning så samarbetar vi med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig som privatperson eller företagare med en bil under tiden din är på lagning. Kontakta oss för priser och mer information.

Skötsel och återlämnande
Vid återlämnandet skall fordonet lämnas i samma skick som när det hämtades. Om bilen vid återlämnandet är nedsmutsat eller vanvårdat utöver vad som följer av normal användning tar vi ut en rekonditioneringsavgift skälig återställande av fordonet. Våra bilar är pälsdjursfria samt rökfria, vid överträdelse debiteras en avgift om 3500 kr. Om det förekommer skada på fordonet på grund av ditt handhavandefel så äger vi rätten till att debitera hänförliga kostnader.

Vi gör en gemensam granskning av bilens skick utvändigt och invändigt när den återlämnas. Kontakta oss gärna i förväg om du vet att det finns risk du blir försenad med att lämna tillbaka din hyrbil.

Vi förbehåller oss rätten att ta ut en förseningsavgift om hyran försenas avsevärt så att det får ekonomiska konsekvenser.
För fullständiga villkor, se här.