Information Covid-19. Läs mer

×
Yaris Cross guldig bil Yaris Cross guldig bil

Utseende som en SUV – i stadsvänligt format

Helt nya Yaris Cross har visat färg – och når nya höjder. Den är inte bara en kombination av nästa generations småbil och SUV, utan visar även en elegans och smidighet som få kan matcha. Den nya SUV:en Yaris Cross från Toyota har premiär i Sverige 2021.

Vårt senaste självladdande elhybridsystem ger Yaris Cross hybrid klassledande effektivitet och lägst utsläpp i klassen. Intelligent fyrhjulsdrift* ger dig total kontroll oavsett väder. Och är samtidigt lika självklar i staden.

2021 står den redo att visa upp sig, skriv upp dig på Toyotas nyhetsbrev så är du alltid först med att få information.

Yaris Cross guldig bil bak

Vår nyaste SUV, med vår senaste teknik

Som ledande inom elhybridteknik har vi säkerställt att vår nya SUV har vår senaste teknik. Med en avancerad 1,5-liters Hybrid Dynamic Force-motor, blandar Yaris Cross utmärkt bränsleeffektivitet och låga koldioxidutsläpp med jämn, responsiv effekt. En vinnande kombination i stadskörning.

Yaris Cross guldig bil sidan

Intelligent fyrhjulsdrift, klassledande effektivitet

För dem som vill ha verklig SUV-kapacitet utan kompromisser kan Yaris Cross utrustas med intelligent fyrhjulsdrift; en unik funktion för en kompakt hybrid-SUV. Hybrid AWD-i erbjuder intelligent fyrhjulsdrift med klassledande bränsleförbrukning och låga koldioxidutsläpp.

Under tiden du väntar på nya Yaris Cross så kan du kolla in de befintliga Yaris hybrid- och bensin-modellerna.