Yaris har en lång historia hos Toyota. Den smidiga bilen är en favorit både hos trendiga stadsbor och tävlingsinriktade rallyförare – genom Yaris GR Sport. Yaris blev i en oberoende tävling utsedd till årets bil i Europa 2021. Här berättar vi mer om varför Toyota Yaris har en blivit en sådan succé. 

Ring oss om du vill provköra Yaris:

Toyota yaris röd car of the year 2021

Yaris utsedd till Car Of The Year 2021

Yaris Elhybrid vann utmärkelsen tack vare sin kombination av goda köregenskaper och en pålitlig och snål drivlina. Juryn som utser Car Of The Year består av 59 motorjournalister från 22 länder.

Det är inte första gången som Toyota Yaris vinner den här utmärkelsen! Yaris vann nämligen utmärkelsen även år 2000. Läs mer om utmärkelsen här: Caroftheyear.org

Välkommen att kliva in i Yaris Elhybrid

Välkommen till vårt virtuella showroom. I lugn och ro kan du titta närmare på Yaris Elhybrids många funktioner och detaljer.

Vilken Yaris är du?

Svårt att välja. I dagsläget finns Yaris i två utföranden och snart kommer Yaris Cross. Vi hjälper att välja den Yaris som passar dig bäst.

En röd Yaris Elhybrid kör i en stad.

Yaris Elhybrid

Yaris Elhybrid blev Årets bil i Europa 2021. Det är inte första gången som Toyota Yaris vinner den här utmärkelsen! Yaris vann nämligen utmärkelsen år 2000. Läs mer om utmärkelsen här: Caroftheyear.org

En smidig småbil som inte kompromissar med kraft och design är det inte konstigt att Yaris fortsätter att vara en succé, år efter år.

Mer om Yaris Elhybrid:

  • Trecylindrig 1,5-litersmotor och ett kraftfullare och lättare hybridbatteri av litium-jontyp
  • Självladdande hybridsystem med mer än 15 % mer effekt och 20 % lägre utsläpp och förbrukning
  • Tre bildskärmar. Bl a en Toyota Touch infotainmentskärm
  • En rad olika passiva och aktiva säkerhetssystem, bl a ett krockskydd utformat att klara de nya, stränga reglerna 2020

Yaris GR

Som en del av Toyotas racing-koncept, GAZOO Racing tar Yaris GR Sport känslan av att befinna i en racingbil och stoppar in den i en bil du kan köra i din vardag. Med fyrhjulsdrift och en turboladdad trecylindrig motor på 261 hästkrafter ger Yaris GR dig verklig körglädje. Till skillnad från Yaris Elhybrid är GR Sport en bensindriven bil, dessutom är GR manuellt växlad vilket kommer att få dig att känna dig som ett riktigt racingproffs.

Läs mer om Yaris GR

Läs mer om Toyota GAZOO Racing

En vit Yaris GR med svart tak.
En guldfärgad Yaris Cross i ett mörkt rum.

Yaris Cross

I höst lanseras Yaris Cross. Med sitt utseende som en SUV men med Yaris klassiska smidighet kommer Cross ta konceptet Yaris till helt nya höjder.

Läs mer om Yaris Cross här…

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning