Toyota RAV4 i solnedgång Toyota RAV4 i solnedgång

100% SUV. 100% Elhybrid. Där har du RAV4 Elhybrid. Toyota RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Ett robust yttre kombinerat med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper. På den här sidan berättar vi allt du behöver veta om RAV4 Elhybrid.

Ring oss för att provköra RAV4 Elhybrid:

Kliv in i RAV4 Elhybrid

En RAV4 Elhybrid kör i stadsmiljö.

Elhybrid som ger dig räckvidd

Toyota RAV4 ger dig all kraft du behöver utan att kompromissa med varken effekt eller räckvidd. Den helt nya självladdande elhybriddrivlinan kombinerar CO2-utsläpp från 128 gram upp till 222 hk. Du tar dig helt enkelt längre för mindre. Dessutom är Toyota RAV4 utrustad med det innovativa säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som ger förarassistans på en helt ny nivå, varnar och håller dig trygg under hela körningen.

Byggd för att köras – designad för att synas

Toyota RAV4 är som gjord för äventyr – med plats för packning och hela familjen. Med sin självsäkra och sofistikerade design passar RAV4 lika bra in i storstäder som på breda landsvägar. Full med ny teknik och noga genomtänkta lösningar. Upplev en  SUV med all den styrka och precision du kräver. Med en låg tyngdpunkt och perfekt balanserad kaross erbjuder nya RAV4 Elhybrid exceptionella köregenskaper, utmärkt stabilitet och ren körglädje.

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning
En Toyota RAV4 kör igenom en stad.

Du har väl inte missat RAV4 Laddhybrid

RAV4 finns också som Laddhybrid. Har du möjlighet att ladda den, antingen hemma eller i nära anslutning till hemmet, eller exempelvis jobbet, är RAV4 Laddhybrid ett bra alternativ. Fulladdad har den en räckvidd på upp till 75 kilometer på 100% el för att sedan fungera som en elhybrid och kör på ungefär 50% el.

Läs mer om RAV4 Laddhybrid här…

Här hittar du aktuella kampanjer kring RAV4 Laddhybrid…